Boekenmarkt Leerdam

Maart 2018

24

Verzamelbeurs avondsessie

vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur

De Stichting African Hands heeft per 1 september de organisatie van de Boekenmarkt overgenomen. Dit om verschillende reeds bestaande organisaties/projecten te steunen. Het kwam op hun pad en ze vonden dit een kans om op deze manier extra fondsen te genereren. Ook met het oog op de droogte in Zuidelijk Afrika en de nood van kwetsbare Aids slachtoffers.

Wie en wat is Stichting African Hands? De Stichting is opgericht in 2007 door voormalig huisarts Martien Bac uit Leerdam. De Stichting heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van de meest kwetsbare aidsslachtoffers in Zuid Afrika. Ze ondersteunen 4 verschillende projecten in Zuid-Afrika.

 

De Stichting ontplooit verschillende activiteiten, Want wie kent niet de enthousiaste groep die kettingen maakte en verkocht voor het goede doel? De tassen en shawls die gretig aftrek vonden? En de activiteiten van de Stichting tijdens de jaarmarkt in Heukelum? En daar komt nu dus de Boekenmarkt bij.

 

Zie voor meer informatie over de Stichting: http://www.african-hands.nl/

 

De verkoop van boeken blijft in Maranatha. De eerste verkoopdatum zal 10 december 2016 zijn tijdens de winterfair. En daarna op 3 en 4 maart 2017 tijdens de Verzamelbeurs.

Ook in de maand juni/juli zullen er weer 3 verkoopweken zijn in wijkgebouw Maranatha in Leerdam Oost.

Het doel blijft dus gelijk: een betere toekomst voor aids-weeskinderen. Ook de verkoop op internet (http://www.marktplaats.nl/verkopers/24225339.html ) en studieboeken (www.Bol.com) blijft hetzelfde.

Het inleveren van de boeken is sinds september op een andere locatie. De boeken kunnen iedere donderdag tijdens de oneven weken ingeleverd worden op het inleverpunt aan de Oostwal. Dit is gelegen naast Van Schaik Rijwielhandel. ’s morgens van 10.00- 12.00 uur en

’s avonds van 19.00- 21.00 uur.

Het emailadres van de Boekenmarkt is: boekenmarktleerdam@gmail.com. Hier kan ook een afspraak gemaakt worden als u op een ander tijdstip uw boeken wilt inleveren. Het telefoonnummer is 06-22588927. Ook hier kunt u alle informatie krijgen over de Boekenmarkt.

U kun op de hoogte blijven van alle actuele informatie door ons te “volgen” op Facebook. U vind ons daar onder Boekenmarkt Leerdam.

Op de website van de Boekenmarkt: http://www.boekenmarktleerdam.nl/ staat nu nog het verslag van afgelopen jaar met de prachtige opbrengsten!! Dit wordt van op korte termijn gewijzigd in de actuele informatie van het nieuwe boekenmarkt team.