Boekenmarkt Leerdam

16 Maart 2019

16

Verzamelbeurs vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur

De Stichting African Hands heeft per 1 september de organisatie van de Boekenmarkt overgenomen. Dit om verschillende reeds bestaande organisaties/projecten te steunen. Het kwam op hun pad en ze vonden dit een kans om op deze manier extra fondsen te genereren. Ook met het oog op de droogte in Zuidelijk Afrika en de nood van kwetsbare Aids slachtoffers.

Wie en wat is Stichting African Hands? De Stichting is opgericht  in 2007 door voormalig huisarts Martien Bac uit Leerdam. De Stichting heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van de meest kwetsbare aidsslachtoffers in Zuid Afrika. Ze ondersteunen 4 verschillende projecten in Zuid-Afrika.


De Stichting ontplooit verschillende activiteiten, Want wie kent niet de enthousiaste groep die kettingen maakte en verkocht voor het goede doel? De tassen en shawls die gretig aftrek vonden? En de activiteiten van de Stichting tijdens de jaarmarkt in Heukelum? En daar komt nu dus de Boekenmarkt bij.


Zie voor meer informatie over de Stichting: http://www.african-hands.nl/


Medio 2017 heeft de Boekenmarkt een nieuwe locatie betrokken, t.w. in het voormalige Kon. Emmahuis aan de Oranjehof in Leerdam. Hier kunnen tweewekelijks op donderdag boeken ingeleverd worden, van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur.


Tijdens de verzamelbeurs 2018 zullen wij onze boeken verkopen vanuit gebouw Maranatha, zoals gebruikelijk.

Ook de “grote” boekenmarkt welke we hopen te houden in juni 2018 zal plaatsvinden in Maranatha.


Incidenteel houden wij verkoopdagen vanuit onze locatie in het voormalig Kon. Emmahuis. Wanneer dit gebeurt zullen we  steeds tijdig communiceren.


Het e-mailadres van de Boekenmarkt is: boekenmarktleerdam@gmail.com. Het tel.nr is: 06-22588927. Hier kunt u ook alle informatie krijgen over de boekenmarkt.

U kunt op de hoogte blijven van alle actuele informatie door ons te “volgen” op Facebook. U vindt ons daar onder Boekenmarkt Leerdam.